Javascript must be enabled for the correct page display

Zuivel in India: een analyse van de ontwikkelingen in de zuivelproductie en zuivelconsumptie van India.

Spliethoff, J.R. (2014) Zuivel in India: een analyse van de ontwikkelingen in de zuivelproductie en zuivelconsumptie van India. Bachelor thesis.

[img]
Preview
Text
Jelmer_Spliethoff_Scriptie_ove_1.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Na de Indiase economische liberalisatie van India in 1991 is het inkomen van de bevolking gegroeid. De stijging van dit inkomen gaat gepaard met een toenemende vraag naar zuivel. Zuivel dient als een van de belangrijkste eiwitbronnen voor de Indiase bevolking. Dit onderzoek richt zich op het analyseren en beschrijven van de verschillende factoren die de zuivelconsumptiepatronen en de zuivelproductie in India beïnvloeden. Het doel van het onderzoek is om een beter inzicht te krijgen in de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de zuivelindustrie en consumptiepatronen na de Indiase economische liberalisatie van 1991 met een doorkijk naar de toekomst. Door middel van literatuuronderzoek en het houden van interviews met deskundigen op het gebied van de zuivelindustrie in India is getracht een antwoord te geven op de volgende hoofdvraag: Hoe heeft de zuivelproductie en consumptie zich in India vanaf 1991 ontwikkeld en hoe zal dit in de toekomst zijn?

Item Type: Thesis (Bachelor)
Degree programme: Human Geography and Planning
Supervisor: Druijven, P.C.J. and Groote, P.
Date Deposited: 23 Apr 2020 05:43
Last Modified: 23 Apr 2020 05:43
URI: https://frw.studenttheses.ub.rug.nl/id/eprint/2807

Actions (login required)

View Item View Item