eprintid: 2033 rev_number: 1 eprint_status: archive userid: 1 dir: disk0/00/00/20/33 datestamp: 2020-04-23 05:34:29 lastmod: 2020-04-23 05:34:29 status_changed: 2020-04-23 05:34:29 type: thesis metadata_visibility: show creators_name: Vedder, B. title: Sustainable Campus Food: Yes or No? ispublished: pub full_text_status: public abstract: In vergelijking met de Universiteit van Oldenburg is het aanbod van biologisch voedsel in de kantines van de RuG zeer slecht. Er is gekeken of de studenten van de RuG hier behoefte aan hebben en wat de RuG eraan kan doen om het aandeel biologisch eten in de kantines te laten stijgen. De studenten van de RuG oordeelden het slechts over het aanbod biologisch voedsel maar zijn niet bereid meer te betalen hiervoor. Studenten met een 'environmental-friendly attitude' en studenten die meer kennis hebben van biologisch voedsel zijn daarentegen wel bereid meer te betalen. Dus de universiteit zou de kennis over biologisch voedsel onder studenten kunnen vergroten, door middel van onderwijs, om daarmee de verkoop van biologische producten te verbeteren. date: 2015 date_type: published thesis_type: bachelor degree_programme: SGP tutors_name: Trell, E.M. keywords_local: Student behavior keywords_local: campus food keywords_local: Student preferences keywords_local: organic food keywords_local: Sustainability language_iso: en titleorder: Sustainable Campus Food: Yes or No? dbi: 55e6f2d9d31f6 imported_item: yes date_of_import: 2020-04-22 imported_from: http://scripties.frw.eldoc.ub.rug.nl/root/ba/SGP/2015/bvedder/ import_source_file: theses-frw-20200422132454-55e6f2d9d31f6.xml date_issued: 2015-01-01 citation: Vedder, B. (2015) Sustainable Campus Food: Yes or No? Bachelor thesis. document_url: https://frw.studenttheses.ub.rug.nl/2033/1/BachelorThesis_BenteVedder_s22_1.pdf